Marcipankugler med cocktailbær

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
35 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
24 personer
Kategori
Buffet
Visninger
4167
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
25 g
Flødechokolade også med appelsin krokant
125 g
Mørk chokolade også med orange
2 tbsp.
Cognac
250 g
marcipan
12 stk
Cocktailbær

Halver cocktailbærrene og læg dem i en skål
Hæld cognacen over og lad dem trække i det i halvanden time
Lav 24 kugler af marcipanen og pres et halvt bær ned på toppen så kuglerne også får en flad bund
Lav et vandbad og smelt den mørke chokolade
Når chokoladen er smeltet lægges marcipanstykkerne i et ad gangen så de bliver dækket af chokoladen
Tag dem op, fx med en tandstik, og stil dem på et stykke bagepapir
Mens chokoladen stivner helt smeltes den lyse chokoladen i et vandbad
Træk streger med den lyse chokolade over de chokoladebetrukne marcipankugler så der kommer et fint mønster


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?