- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 24 personer
- Kategori
- Buffet
- Visninger
- 4167
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 26, 2009
- 25 g
- Flødechokolade også med appelsin krokant
- 125 g
- Mørk chokolade også med orange
- 2 tbsp.
- Cognac
- 250 g
- marcipan
- 12 stk
- Cocktailbær
Halver cocktailbærrene og læg dem i en skål
Hæld cognacen over og lad dem trække i det i halvanden time
Lav 24 kugler af marcipanen og pres et halvt bær ned på toppen så kuglerne også får en flad bund
Lav et vandbad og smelt den mørke chokolade
Når chokoladen er smeltet lægges marcipanstykkerne i et ad gangen så de bliver dækket af chokoladen
Tag dem op, fx med en tandstik, og stil dem på et stykke bagepapir
Mens chokoladen stivner helt smeltes den lyse chokoladen i et vandbad
Træk streger med den lyse chokolade over de chokoladebetrukne marcipankugler så der kommer et fint mønster
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.