- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Bagværk
Dessert
Jul - Visninger
- 8018
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 25, 2012
- 200 g
- ODENSE Ren Rå Marcipan
- 60 g
- Blød nougat
- 60 g
- Mørk chokolade
- 8 stk
- Mandler
Let, hurtigt og smagfuld.
Marcipanen rulles ud til en rektangel med en kagerulle.
Smelt nougat og fordel det på marcipanen.
Rul det sammen til en roulade.
Smelt chokoladeovertrækket – brug en bagepensel til at fordele og dække marcipanbrødet med smeltet chokolade.
Pynt med mandler (smuttet)
Jeg prøvede en variant med lakridspulver – smagte ret godt.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.