Marengs

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
95 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Kategori
Bagværk
Dessert
Visninger
1877
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
125 g
Sukker (melis)

Marengs kan bruges til rigtig meget. Lav små kager eller en stor bund afhængig af, hvad du skal bruge det til.
Det vigtige når du laver marengs er, at få pisket æggehviderne meget stive, inden du blander sukkeret i. Og sukkeret blandes i af tre gange, hvor der piskes godt imellem. Læg et stykke bagepapir på en bageplade og drys med lidt hvedemel. Fordel marengsen efter ønske. Små marengskager skal have cirka 20-40 min afhængig af størrelsen ved 130 grader. En stor bund skal have mellem en time og en time og et kvarter.



2 comments

  1. Jakob Mosholt Kaaris (not verified) sagde på marts 25, 2013

    Hvilken temperatur skal ovnen

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?