Marengs kage

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
100 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
8 personer
Kategori
Bagværk
Visninger
2245
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tsk.
vanillesukker
500 g
Frisk frugt
2 tsk.
eddike
300 g
Sukker (melis)
1/2 l
Fløde 38 %, Piskefløde
5 stk
Æggehvide, pasteuriseret

Denne marengskage er rigtig lækker både som dessert og eftermiddagskage.
Pisk æggehviderne stive og bland lidt efter lidt sukkeret i, og så eddiken. Put enten dejen i en flad form eller direkte på bagepapir i den form du ønsker. Dejen skal ikke være højere end to centimeter. Bag marengsen i en forvarmet ovn på 125 grader i 30 minutter. Skru herefter op til 160 grader og bag den yderligere 35 minutter. Lad den afkøle helt på en rist. Lige inden marengs kagen skal serveres, piskes flødeskummet med en smule vaniliesukker. Flødeskummet smøres over kagen. Skær de valgte frugter i stykker og fordel dem over kagen. Pynt eventuelt med noget hakket chokolade.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?