- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 130 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Visninger
- 2224
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 20, 2009
Find en skål frem og pisk æggehviderne mens sukkeret tilsættes. På tre stykker bagepapir skal du tegne tre cirkler på omkring 20 centimeter i diameter. Læg lige meget dej på hver cirkel og bag så bundene midt i ovnen ved 125 grader i omkring halvanden time. Bundene skal så køle af, mens ovnen står åben. Smelt imens chokoladen i et vandbad og smør det så på bundene.
Lav cremefyldet ved at blande vanille (flæk vanillestangen og skrab kornene ud), fløde, flormelis og creme fraiche i en skål og pisk det sammen til det har en konsistens som flødeskum. Læg det på to af bundene. Skær jordbærrene i skiver (eksempelvis med en æggedeler) og fordel dem på de to bunde med cremen-gem lidt af dem til pynt. Læg den sidste bund øverst og pynt med det sidste af jordbærskiverne.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.