Marengs lagkage med jordbær

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
130 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
8 personer
Visninger
2224
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Find en skål frem og pisk æggehviderne mens sukkeret tilsættes. På tre stykker bagepapir skal du tegne tre cirkler på omkring 20 centimeter i diameter. Læg lige meget dej på hver cirkel og bag så bundene midt i ovnen ved 125 grader i omkring halvanden time. Bundene skal så køle af, mens ovnen står åben. Smelt imens chokoladen i et vandbad og smør det så på bundene.
Lav cremefyldet ved at blande vanille (flæk vanillestangen og skrab kornene ud), fløde, flormelis og creme fraiche i en skål og pisk det sammen til det har en konsistens som flødeskum. Læg det på to af bundene. Skær jordbærrene i skiver (eksempelvis med en æggedeler) og fordel dem på de to bunde med cremen-gem lidt af dem til pynt. Læg den sidste bund øverst og pynt med det sidste af jordbærskiverne.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?