Marengshapser

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
100 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
30 personer
Kategori
Bagværk
Buffet
Dessert
Visninger
1538
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Æggehvide
1 1/2 tsk.
kakaopulver
140 g
Mørk chokolade også med orange
4 tbsp.
Sukker (melis)

Pisk æggehviden rigtig stiv
Pisk halvdelen af sukkeret i til massen igen er stiv og blank
Resten af sukkeret vendes i sammen med kakaoen
Læg et stykke bagepapir på en bageplade
Hæld massen i en sprøjtepose med et hul på 1 cm
Sprøjt stænger på 8 cm længde ud på bagepladen – lad der være mellemrum mellem dem
Bag dem i en time ved 200 grader og lad dem køle af
Lav et vandbad og smelt chokoladen
Tag skålen væk fra vandet og lad den køle lidt
Dyp marengsstængerne i chokoladen så halvdelen er dækket
Læg marengshapserne på et stykke bagepapir og lad chokoladen stivne




Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?