- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 100 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 30 personer
- Kategori
- Bagværk
Buffet
Dessert - Visninger
- 1538
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 26, 2009
- 1 stk
- Æggehvide
- 1 1/2 tsk.
- kakaopulver
- 140 g
- Mørk chokolade også med orange
- 4 tbsp.
- Sukker (melis)
Pisk æggehviden rigtig stiv
Pisk halvdelen af sukkeret i til massen igen er stiv og blank
Resten af sukkeret vendes i sammen med kakaoen
Læg et stykke bagepapir på en bageplade
Hæld massen i en sprøjtepose med et hul på 1 cm
Sprøjt stænger på 8 cm længde ud på bagepladen – lad der være mellemrum mellem dem
Bag dem i en time ved 200 grader og lad dem køle af
Lav et vandbad og smelt chokoladen
Tag skålen væk fra vandet og lad den køle lidt
Dyp marengsstængerne i chokoladen så halvdelen er dækket
Læg marengshapserne på et stykke bagepapir og lad chokoladen stivne
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.