- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Visninger
- 5454
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 4, 2009
- 2 stk
- Timian, kviste (frisk)
- 4 stk
- Skalotteløg
- 1 stk
- Gulerod/gulerødder
- 10 stk
- Peberkorn
- 1/2 bdt.
- Persille, frisk
- 1 stk
- Rosmarin, kviste
- 1 stk
- Porre
- 10 stk
- Enebær
- 3/4 cl
- Rødvin
- 2 stk
- Salvie, kviste
- 100 g
- Selleri, rod
- 3 stk
- Laurbærblade
Grønsagerne skæres i skiver.
Timian, rosmarin, salvie og persille bindes sammen til en krydderbuket.
Bland det sammen med de andre ingredienser.
Læg kødet i et fad og hæld marinaden over.
Lad det trække mellem 1-3 dage i køleskabet, hvor det vendes et par gange.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.