- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 8545
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 19, 2011
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 2 tbsp.
- Oystersauce
- 3 stk
- Forårsløg, rå
- 1 stk
- Peber, chili rød eller grøn, rå
- 2 tsk.
- Sesamolie
- 250 g
- Frosne rejer uden skal
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 1 stk
- Rød perberfrugt, i fine tern
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 stk
- Lime, presset
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 stk
- Mangofrugt, tern
Første marinade:
Rejerne blandes med olivenolie, lime, hvidløg, chili, salt og peber. Marineres i ca. 1 time.
De marinerede rejer tages op blandes med mangofrugt, forårsløg og den røde peber.Anden marinade:
1-2 spsk. oystersauce og sesamolie. Marinaden hældes over rejesalaten og pyntes evt. med feldsalat eller udskårne mangoskiver.
En lækker og smuk forret.
Hilsen Mona
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.