- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 600 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
- Visninger
- 818
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 27, 2009
- 1 tbsp.
- Havsalt
- 10 stk
- Peber, friskkværnet
- 1 stk
- Chili, stødt eller tørret
- 5 stk
- Laurbær
- 1 kg
- Sildefileter
- 5 dl
- eddike
- 25 stk
- allehånde
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 16 stk
- Nelliker
- 5 dl
- Sukker (melis)
Marinerede sild
Marinerede sild kræver at du går i gang nogle dage i forvejen!
1) Læg sildefileterne på et fad og kom salt på begge sider af dem.
2) Lad dem trække koldt til næste dag.
3) Fjern det meste af salten (BRUG IKKE VAND).
4) Kom alle ingredienser i en gryde og bring det i kog. Lad marinaden køle af.
5) Hæld den kolde marinade over sildene så den dækker. Lad dem være i marinaden i 2 døgn inden du tager af dem.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.