- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 390 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Buffet
Frokost
Tilbehør - Visninger
- 1546
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 17, 2009
- 8 stk
- allehånde
- 3 dl
- eddike
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 4 tbsp.
- Sukker (melis)
- 3 dl
- Vand
- 2 stk
- Laurbærblade
- 10 stk
- Peberkorn
- 4 stk
- Spegesildefiletter
Marinerede sild kan spises året rundt. Men de hører sig især til julefrokosten, og kan man komme med dem hjemmelavet, bliver man populær.
Eddike, sukker, vand og krydderier koges sammen, indtil sukkeret er smeltet. Lad det så afkøle og skær sildene i snitter. Læg dem i lagen hvor de skal trække mindst seks timer. Læg løgringe over silden når den skal serveres.
God appetit
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.