Marinerede sild

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
390 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Buffet
Frokost
Tilbehør
Visninger
1546
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
8 stk
allehånde
3 dl
eddike
1 stk
Løg eller zittauerløg
4 tbsp.
Sukker (melis)
3 dl
Vand
2 stk
Laurbærblade
10 stk
Peberkorn
4 stk
Spegesildefiletter

Marinerede sild kan spises året rundt. Men de hører sig især til julefrokosten, og kan man komme med dem hjemmelavet, bliver man populær.
Eddike, sukker, vand og krydderier koges sammen, indtil sukkeret er smeltet. Lad det så afkøle og skær sildene i snitter. Læg dem i lagen hvor de skal trække mindst seks timer. Læg løgringe over silden når den skal serveres.
God appetit




Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?