Marinerede tigerrejer med tangsalat

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
720 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Frokost
Visninger
2568
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
5 tbsp.
Sesamolie
3 tbsp.
Fiskesauce
3 tbsp.
Soyasauce
300 g
Tigerrejer
2 stk
Hvidløg, fed
2 stk
lime
1 stk
mango
150 g
Tangsalat
2 stk
Avocado
1 stk
Grapefrugt
1 stk
lime
5 tbsp.
Sesamolie

Marinerede tigerrejer med tangsalat
Tangsalat købes hos fiskehandleren
Marinade:
Pres saften af limefrugterne, tilsæt hvidløg grofthakket, fiskesauce, soya og sesamolie. Er der skal på rejerne, pilles disse. Bland rejer og marinade og lad det stå natten over.
Tangsalat:
Kom tangsalaten i en stor skål. Skær grapen i fine både. Skær avocadoen i fine skiver. Skær mangoen i lange tynde både. Pres den sidste limefrugt ud over salaten og tilsæt sesamolien. Rør forsigtigt rundt, så det bliver blandet.
Tigerrejer:Tigerrejerne steges 4 minutter på en varm pande. Disse blandes i salaten lige inden servering.
Velbekomme!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?