- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 720 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
- Visninger
- 2568
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 5, 2009
- 5 tbsp.
- Sesamolie
- 3 tbsp.
- Fiskesauce
- 3 tbsp.
- Soyasauce
- 300 g
- Tigerrejer
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 2 stk
- lime
- 1 stk
- mango
- 150 g
- Tangsalat
- 2 stk
- Avocado
- 1 stk
- Grapefrugt
- 1 stk
- lime
- 5 tbsp.
- Sesamolie
Marinerede tigerrejer med tangsalat
Tangsalat købes hos fiskehandleren
Marinade:
Pres saften af limefrugterne, tilsæt hvidløg grofthakket, fiskesauce, soya og sesamolie. Er der skal på rejerne, pilles disse. Bland rejer og marinade og lad det stå natten over.
Tangsalat:
Kom tangsalaten i en stor skål. Skær grapen i fine både. Skær avocadoen i fine skiver. Skær mangoen i lange tynde både. Pres den sidste limefrugt ud over salaten og tilsæt sesamolien. Rør forsigtigt rundt, så det bliver blandet.
Tigerrejer:Tigerrejerne steges 4 minutter på en varm pande. Disse blandes i salaten lige inden servering.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.