- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 75 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 5288
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 25, 2009
- 1 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 3 tbsp.
- Olivenolie
- 2 stk
- Laurbærblade
- 1/2 dl
- Rødvinseddike
- 250 g
- Blomkål
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 1 tbsp.
- Havsalt
Marinerede blomkål
1) 1 liter vand bringes i kog. TIlsæt 1 spske salt og rødvinseddike og 2 laurbærblade.
2) Pil blomkålet i små buketter og kom dem i gryden i ca. 1 minut.
3) Hæld vandet fra, smag til med olivenolie, presset hvidløg, salt samt peber.
4) Lad det hele trække 1 time ca. inden servering.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.