- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 31374
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 3, 2010
- 1 tsk.
- Citronsaft
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 stk
- Salt, groft
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1/2 dl
- Rapsolie
- 4 stk
- Estragon, kviste
- 600 g
- Flanksteak
Flanksteak er ofte en tilbudsvare, men rigtig tilberedt smager det hammer godt. Man kan vælge at købe en flanksteak marineret eller man kan selv gøre det.
Hvis man selv laver marinaden er mulighederne mangfoldige. Til denne marinade er der benyttet 2 presset fed hvidløg, hakket estragon, salt, peber og lidt citronsaft, der blandes sammen med olien. Det helle hældes i en plastikpose sammen med kødet og placeres i køleskabet i nogle timer.
Flanksteak grilles på en godt varm grill med direkte varme. Afhængig af tykkelsen skal den ha’ ca. 7 min på hver side. Lad den derefter hvile i 10 min. indpakket i stanniol og aviser. Kan naturligvis også tilberedes på panden.
Flanksteak skal skæres i tynde skiver og naturligvis på tværs af kødtrævlerne – hvis det var træ: på tværs af årerne.
Som tilbehør kan benyttes:
Grillet kartofler
Salat
Asparges med bacon
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.