Marineret kyllingebryst m/ bagte kartofler & spinat-salat

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Frokost
Hovedret
Visninger
2047
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tbsp.
honning
2 stk
Hvidløg, fed
1/2 dl
Olivenolie
4 stk
Kyllingebryst, filet
1 tbsp.
Soyasovs kikkoman
1 tsk.
Chilipulver sød
Marineret kyllingebryst m/ bagte kartofler & spinat-salat

Bagte kartofler:
Skrub kartoflerne og pak dem ind i staniol, bag i forvarmet ovn ved 200 grader i ca 60 minutter. Server dem med hvidløgssmør.
Marineret kyllingebryst:
Mariner kyllingebrysterne i en marinade af olie, citron, honning, hvidløg, soya og chili. Læg det i en frysepose på køl i ca en time (gerne længere). Steg kyllingebrysterne med lidt af marinaden, og olivenolie i ca. fem-ti minutter på hver side (afhængigt af størrelsen). Skær kyllingebrysterne i store skrå skiver, og portionsanret med de bagte kartofler, hvidløgssmør, spinat-salat  og grahamsflutes (se mine opskrifter på salaten og flutes). Opskrift på spinat-salat:https:/hurtig-spinat-salat-m-tomat-mozarella-4314/
Velbekomme!



Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?