- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret - Visninger
- 2047
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 29, 2011
- 1 tbsp.
- honning
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1/2 dl
- Olivenolie
- 4 stk
- Kyllingebryst, filet
- 1 tbsp.
- Soyasovs kikkoman
- 1 tsk.
- Chilipulver sød
Bagte kartofler:
Skrub kartoflerne og pak dem ind i staniol, bag i forvarmet ovn ved 200 grader i ca 60 minutter. Server dem med hvidløgssmør.
Marineret kyllingebryst:
Mariner kyllingebrysterne i en marinade af olie, citron, honning, hvidløg, soya og chili. Læg det i en frysepose på køl i ca en time (gerne længere). Steg kyllingebrysterne med lidt af marinaden, og olivenolie i ca. fem-ti minutter på hver side (afhængigt af størrelsen). Skær kyllingebrysterne i store skrå skiver, og portionsanret med de bagte kartofler, hvidløgssmør, spinat-salat og grahamsflutes (se mine opskrifter på salaten og flutes). Opskrift på spinat-salat:https:/hurtig-spinat-salat-m-tomat-mozarella-4314/
Velbekomme!