- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 12 personer
- Kategori
- Hovedret
Nytår - Visninger
- 7650
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 20, 2012
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 3 tbsp.
- Hakket nødder
- 3 tsk.
- Honning, Akacie
- 2 tsk.
- Paprika
- 3 tbsp.
- Sauce, barbeque
- 3 stk
- Svinemørbrad, afpudset
- 1 dl
- Solsikkeolie
- 1 tbsp.
- Peberkorn
- 2 tsk.
- Paprika
- 3 dl
- Vand
- 1 tbsp.
- Smør, saltet
- 2 dl
- Rødvin
- 2/5 l
- Fløde 18 %
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 300 g
- Champignon
- 2 stk
- Bouillonterning
Let, hurtigt og smagfuldt – og ros fra gæsterne.Mørbrad og marinade
Ingredienserne til marinaden blandes i en skål – nøddeflagerne skal ikke i marinaden.
Mørbradene vendes nogle gange i marinaden.
Det hele hældes i en plastpose og opbevares nogle timer i køleskabet.
Mørbradene kommes i et ildfast fad og lidt honningen og de hakkede nødder hældes over.
ca. 30 – 35 min. ved 200 grader (varmluft).
Lad dem hvile i ca 10 min.
Sovs
De hakkede champignon, hvidløg og løg svitses på panden i lidt smør.
Vin, bouillonterningerne opløst i vandet tilsættes.
Peberkorn (madagascarpeber fra dåse) mases og tilsættes sammen med paprika.
Lad det små koge.
Fløde tilføres og sovsen koges op – brug eventuelt lidt maizenamel som jævner.
Serveres f.eks. med pasta og salat.
Hvorfor kan jeg ikke printe
Skal der hakkede nødder både
Hej Lilly