- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret - Visninger
- 976
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 11, 2011
Retten er også meget velegnet til grill.
Marineret mørbradbøf m/ stegte forårsløg: Rør en marinade med olie, soya, citron, honning, hvidløg og krydr med chilipulver og koriander. Skær et snit på langs i mørbraden, og skær i fire store skrå stykker, som bankes flade. Kom i en frysepose med marinaden, og lad trække i to til fire timer. Steg bøfferne i lidt af marinaden og en smørklat, ved medium-høj varme ca. fem minutter på hver side. Når de er næsten færdigstegte kommes finthakket forårsløg ved, og svitses med.
Bag de skrubbede kartofler pakket i staniol i ovn ved 200 grader ca. en- halvanden time (afhængigt af størrelsen). Tjek om de er færdige.
Dressing med forårsløg: Rør cremefraiche med rigeligt friskhakket forårsløg, gem lidt af det grønne til topping. Smag til med revet hvidløg, citron, salt og peber fra kværn.
Portionsanret bøfferne hældt over med stegeskyen og de stegte forårsløg. Halver de bagte kartofler, krydr med havsalt, og hæld dressing på drysset over med forårsløg.
På grill: Bøfferne grilles, smør med lidt af marinaden undervejs. Kom evt. de færdigbagte kartofler hurtigt på grillen smurt med lidt olie og krydret med havsalt og peber fra kværn. Server med salat og madbrød som tilbehør.
Se opskrift på madbrød: https:/madbroed-m-hvidloeg-timian-oregano-4622/
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.