Marmorkage

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
70 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
10 personer
Kategori
Bagværk
Visninger
1563
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 1/2 tbsp.
kakaopulver
240 g
Sukker (melis)
1 1/4 dl
letmælk
3 stk
Æg
1 tsk.
bagepulver
250 g
Hvedemel
125 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
1 tsk.
vanillesukker

Start med at tænde ovnen på 175 grader. Så røres margarinen og sukkeret til en luftig masse. Put æggeblommerne (gem æggehviderne) i én ad gangen og rør godt i massen. Put så bagepulver, vanillesukker og mel i en separat skål og bland det skiftevis med mælken i dejen. Æggehviderne piskes for sig og blandes forsigtigt i dejen. Tag 1/3 af dejen fra og bland kakaopulveret i. Så kommes halvdelen af den lyse dej i en kageform, der enten er smurt eller beklædt med bagepapir. Hæld derefter den brune dej henover, og til sidst den sidste halvdel af den lyse dej. Bag kagen i cirka 40 min på midterste rille i ovnen. Når den er færdig, skal den stå i formen i 10 min, hvorefter den tages ud af formen og afkøles på en bagerist.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?