- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Hovedret
Høst - Visninger
- 3201
- Pris pr. Portion
- 17.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 21, 2013
- 100 g
- Kartofler
- 2 dl
- Rødkål fra glas
- 1 tbsp.
- Ribsgele
- 1 stk
- Æble
- 1 tbsp.
- Sukker (melis)
- 30 g
- smør eller olie
- 150 g
- Medister
Kartoflerne skrælles og koges i saltvand.
Medisteren steges på panden.
Æble skylles, stilk og blomst fjernes, skæres i både og kernehus fjernes. Sukkeret kommer på panden og brunes, tilsæt fedtstoffet, rør det sammen, tilsæt æblebådene og karameliser dem til de er knapt møre..
Rødkålen tilsættes rebsgelé, varmes godt op.
Til sovs bruges fonnen fra medisteren tilsat evt en tern oksebullion (Maggitern), kartoffelvand, smages til med salt, peber evt. Rebsgelé og jævnes. En pikant sovs kan tilsættes lidt kanel.
Velbekomme.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.