Medister m. karameliserede æblebåde

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Kategori
Hovedret
Høst
Visninger
3201
Pris pr. Portion
17.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
100 g
Kartofler
2 dl
Rødkål fra glas
1 tbsp.
Ribsgele
1 stk
Æble
1 tbsp.
Sukker (melis)
30 g
smør eller olie
150 g
Medister

Kartoflerne skrælles og koges i saltvand.
Medisteren steges på panden.
Æble skylles, stilk og  blomst fjernes, skæres i både og kernehus fjernes.  Sukkeret kommer på panden og brunes, tilsæt fedtstoffet, rør det sammen, tilsæt æblebådene og karameliser dem til de er knapt møre..
Rødkålen tilsættes rebsgelé,  varmes godt op.
Til sovs bruges fonnen fra medisteren tilsat evt en tern oksebullion (Maggitern), kartoffelvand, smages til med salt, peber evt. Rebsgelé og jævnes. En pikant sovs kan tilsættes lidt kanel.
Velbekomme.



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?