- Forberedelsestid
- 2 minutter
- Tilberedningstid
- 2 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Visninger
- 36686
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 25, 2009
Når man skal lave en sovs m.m., står der ofte, at man skal jævne den. Det kan man fx gøre med en meljævning, som er mel og vand rystet godt sammen/rørt godt sammen. Forholdet mellem vand og mel er to til en. Der må ikke være klumper i jævningen, når den hældes i sovsen. Sovsen skal bringes i kog inden jævningen hældes i. Der skal røres imens, og sovsen koger videre til smagen af mel er væk.
Opskrift udarbejdet i samarbejde med Gastrofun.dk
Se alle mulighederne indenfor sovs og sauce her.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.