Meljævning

Bedømmelse: 2.8/5. Fra 12 stemmer.
Vent venligst…
Forberedelsestid
2 minutter
Tilberedningstid
2 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Visninger
36686
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
4 tbsp.
Vand
2 tbsp.
Hvedemel

Når man skal lave en sovs m.m., står der ofte, at man skal jævne den. Det kan man fx gøre med en meljævning, som er mel og vand rystet godt sammen/rørt godt sammen. Forholdet mellem vand og mel er to til en. Der må ikke være klumper i jævningen, når den hældes i sovsen. Sovsen skal bringes i kog inden jævningen hældes i. Der skal røres imens, og sovsen koger videre til smagen af mel er væk.


Opskrift udarbejdet i samarbejde med Gastrofun.dk
Se alle mulighederne indenfor sovs og sauce her.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?