- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 5173
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 14, 2009
- 1/4 stk
- Vandmelon
- 800 g
- rejer
- 1 stk
- lime
- 1 stk
- Honningmelon
- 1 stk
- Peber, chili rød eller grøn, rå
- 1/4 bdt.
- Persille, bredbladet
- 4 dl
- Kokosmælk
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 2 tbsp.
- Ingefær, frisk
Blend melon, ingefær, saft af en lime og kokosmælk sammen
Varm lidt olivenolie på en pande og brun rejerne sammen med hakket chili og hvidløg
Bland rejerne i suppen og fordel suppen i tallerkner
Drys med klippet persille
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.