Mexi burger

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
3079
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Tomat
1 1/2 stk
Lime/koriander peber
2 stk
Æg
6 stk
Mexikanske pandekager
1 dl
Rasp
1 1/2 stk
Snackpeber (rød)
2 stk
Avocado
2 stk
Peber, chili rød eller grøn, rå
6 skive(r)
Toastost
100 g
Champignon
2 tbsp.
Creme fraiche 9 %
4 stk
Hvidløg, fed
1 1/2 stk
rødløg
1/2 stk
Løg eller zittauerløg
2 tbsp.
Basilikumblade, frisk
200 g
Hovedsalat, salatblade
1 tbsp.
Limesaft
500 g
Oksekød, middelfedt
Mexi burger

Guacemole:
Snit løgene meget fint. Udkern tomaten så alt det ‘våde’ tages væk og skær resten i små stykker.
Mos avocadoerne og bland lidt limesaft i (så de ikke bliver brune). Pres hvidløg i og bland med resten af ingredienserne.
Hak chilien relativt fint, skær champignonerne og bland det med kødet og alle de andre ingredienser (hakket kød, champignon, chili. basilikum, rasp, æg og evt limepeber). Steg på en pande i lidt becel og med salt. Når bøfferne er ved at være færdige lægges et stykke ost på.

Fold wrapsene/mexicanske pandekager og læg de færdige bøffer i. Læg dem i et ovnfast fad og stil dem ind i ovnen ved 220 grader i 5-6 minutter.

Server med kartoffelbåde, guacamole, salat og ’salsa’ af tomat, rødløg og snackpeber ….


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?