- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3079
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 2, 2009
- 2 stk
- Tomat
- 1 1/2 stk
- Lime/koriander peber
- 2 stk
- Æg
- 6 stk
- Mexikanske pandekager
- 1 dl
- Rasp
- 1 1/2 stk
- Snackpeber (rød)
- 2 stk
- Avocado
- 2 stk
- Peber, chili rød eller grøn, rå
- 6 skive(r)
- Toastost
- 100 g
- Champignon
- 2 tbsp.
- Creme fraiche 9 %
- 4 stk
- Hvidløg, fed
- 1 1/2 stk
- rødløg
- 1/2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 tbsp.
- Basilikumblade, frisk
- 200 g
- Hovedsalat, salatblade
- 1 tbsp.
- Limesaft
- 500 g
- Oksekød, middelfedt
Guacemole:
Snit løgene meget fint. Udkern tomaten så alt det ‘våde’ tages væk og skær resten i små stykker.
Mos avocadoerne og bland lidt limesaft i (så de ikke bliver brune). Pres hvidløg i og bland med resten af ingredienserne.
Hak chilien relativt fint, skær champignonerne og bland det med kødet og alle de andre ingredienser (hakket kød, champignon, chili. basilikum, rasp, æg og evt limepeber). Steg på en pande i lidt becel og med salt. Når bøfferne er ved at være færdige lægges et stykke ost på.
Fold wrapsene/mexicanske pandekager og læg de færdige bøffer i. Læg dem i et ovnfast fad og stil dem ind i ovnen ved 220 grader i 5-6 minutter.
Server med kartoffelbåde, guacamole, salat og ’salsa’ af tomat, rødløg og snackpeber ….
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.