- Forberedelsestid
- 7200 minutter
- Tilberedningstid
- 43200 minutter
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Frokost
Hovedret
Sommer - Visninger
- 903
- Pris pr. Portion
- 4
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 27, 2018
Mexicansk pandekage
1 pk. Pandekager, 1 gl. tomatsalsa, 1 avocado, 3 forårsløg, ½ agurk, ½ peberfrugt, 2 tomat, salat, 1 ds. majs,1 pk. kylling filet, 1 ps. fajita krydderi, 4 dl creme fraiche, hvidløg, 1 ps. Revet cheddar
- Kog kylling fileterne i en gryde i ca. 15 min.
- Hak grønsagerne og anret dem i små skåle eller på et fad.
- Tag kyllingen opad gryden og hiv kødet fra hinanden i strimler.
- Kom lidt fedtstof på en varm pande og kom kyllingen på. Tilsæt krydderierne og følg anvisningen på posen.
- Mos avocadoen og bland den med 1 fed hvidløg og ca. 2 dl. Cremefraiche. Anret i en skål.
- Kom det sidste cremefraiche, ost og tomatsalsa i skåle og sæt dem på bordet.
- Varm pandekagerne i mikroovnen pakket ind i et viskestykke.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.