- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 70 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 4252
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 11, 2011
Gammeldags millionbøf er næsten for nemt at lave, men det smager himmelsk.
Svits oksekødet i margarinen til det gryner.
Tilsæt løg og peber… svits med i 5 minutter.
Hæld vand og sukker ved og lad simre i 50 minutter.
Jævn sovsen med meljævning… og lad den simre mindst 5 minutter, så melsmagen forsvinder.
Smag til med salt.
Tilsæt et par dråber kulør.Serveringsforslag:
Serveres med pasta, kartoffelmos eller kogte kartofler.
Lav en lækker salat til.
Sæt evt. revet ost på bordet, så folk selv kan tage og drysse over maden.
Tips: Kog gerne ekstra pasta, så der er en let aftensmad senere på ugen, f.eks. gratineret pasta. https:/restemad-gratineret-pasta-3928/
Hej Pia Man bliver aldrig