Minestronesuppe

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
60 minutter
Tilberedningstid
120 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1019
Pris pr. Portion
16.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
450 g
sliced bacon
4 stk
Gulerødder
3 stk
porrer
1 stk
Selleri, rod
2 stk
Persillerod
2 stk
Pastinak
10 stk
Grønne bønner, dybfrost
150 g
Frosne ærter
2 stk
Peber, chili rød eller grøn, rå
4 stk
Hvidløg, fed
1 stk
Hakkede tomater, konserves
150 g
spagetti
8 stk
Bouillon, grønsags
1 dl
hotdog-ketchup
1 tsk.
Cayennepeber
3 tsk.
Oregano, tørret
3 tsk.
Basilikum, tørret
4 l
Vand, kogende
300 g
Revet ost
1 bdt.
Persille, frisk
2 stk
hvidløgsflutes

Alle grøntsager snittes fint – blomkål/broccoli/hvidkål/kartofler kan også bruges (og andre evt. udelades) kun selleri skal med.
Start så med at varme lidt olie i en stor gryde og snit sliced bacon i 1-2 cm tern. Svits bacon sprødt og tag det over i en skål.
Svits derefter grøntsagerne i olien, når de er bløde tilsættes tomater, boullionterninger opløst i vandet.
Bring suppen i kog og lad det koge ca.10 min.
Tilsæt så ketchup, spagetti brækket små stykker og knust hvidløg/hvidløgspulver og krydderier.
Lad nu suppen koge i 10 -15 min. Hæld ærterne i og smag til og suppen er klar efter ca. 1 min.
Serveres med lune flutes, den ristede bacon og reven ost og frossen persille.
Suppen kan køles ned og fryses. Når den igen tøes op kan den sagtens tage 1 til 2l. Vand m. Boulliontern.
Det er en skøn måde at få en god portion vitaminer og den smager helt fantastisk.
Velbekomme!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?