- Forberedelsestid
- 60 minutter
- Tilberedningstid
- 120 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1019
- Pris pr. Portion
- 16.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 27, 2013
- 450 g
- sliced bacon
- 4 stk
- Gulerødder
- 3 stk
- porrer
- 1 stk
- Selleri, rod
- 2 stk
- Persillerod
- 2 stk
- Pastinak
- 10 stk
- Grønne bønner, dybfrost
- 150 g
- Frosne ærter
- 2 stk
- Peber, chili rød eller grøn, rå
- 4 stk
- Hvidløg, fed
- 1 stk
- Hakkede tomater, konserves
- 150 g
- spagetti
- 8 stk
- Bouillon, grønsags
- 1 dl
- hotdog-ketchup
- 1 tsk.
- Cayennepeber
- 3 tsk.
- Oregano, tørret
- 3 tsk.
- Basilikum, tørret
- 4 l
- Vand, kogende
- 300 g
- Revet ost
- 1 bdt.
- Persille, frisk
- 2 stk
- hvidløgsflutes
Alle grøntsager snittes fint – blomkål/broccoli/hvidkål/kartofler kan også bruges (og andre evt. udelades) kun selleri skal med.
Start så med at varme lidt olie i en stor gryde og snit sliced bacon i 1-2 cm tern. Svits bacon sprødt og tag det over i en skål.
Svits derefter grøntsagerne i olien, når de er bløde tilsættes tomater, boullionterninger opløst i vandet.
Bring suppen i kog og lad det koge ca.10 min.
Tilsæt så ketchup, spagetti brækket små stykker og knust hvidløg/hvidløgspulver og krydderier.
Lad nu suppen koge i 10 -15 min. Hæld ærterne i og smag til og suppen er klar efter ca. 1 min.
Serveres med lune flutes, den ristede bacon og reven ost og frossen persille.
Suppen kan køles ned og fryses. Når den igen tøes op kan den sagtens tage 1 til 2l. Vand m. Boulliontern.
Det er en skøn måde at få en god portion vitaminer og den smager helt fantastisk.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.