- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Bagværk
Buffet
Frokost
Madpakke - Visninger
- 943
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 24, 2011
Tomatsovs i ovn: Tomatsovs i ovn bliver meget rund og mild i smagen, men man kan også tilberede en hurtig udgave i en gryde, hvis det skal gå lidt stærkt.
Kom hakkede tomater fra dåse i et lille ildfast fad. Tilsæt oregano, chilipulver, salt, sukker, laurbær og revet hvidløg, samt to spsk. god olivenolie. Sæt i en forvarmet ovn midterste rille, ved 175 grader i ca. 50 minutter. Rør indimellem. Afkøl sovsen lidt.
Rør gær ud i lunkent vand, og tilsæt lidt salt, rapsolie og havregryn. Rør sammen, og tilsæt hvedemelet lidt af gangen. Ælt dejen glat, og stil til hævning i 40 minutter.
Riv en mild ost, (bruger som regel den røde, runde hawarti, den er god til pizza og lasagne. Skær den rensede peberfrugt i tern, til topping. Ælt dejen igennem og rul den ud på et bord med mel. Stik dejen ud til mini-pizzaer med et stort drikke-glas, og læg dem på en plade med bagepapir. Smør bundene med tomatsovs og drys med revet ost. Kom peperoni-skiver, 2-3 på hver pizza, og drys med de hakkede røde peber. Kom lidt ekstra ost på, et drys oregano, og dryp med lidt olivenolie.
Bages i ovnen ved 225 grader midterste rille, ca. 12-14 minutter.
Brug evt. andet topping som f.eks. gorgonzola og pastrami, eller skinke og ananas. Eller som vegetar kun med ost, tomat og peberfrugter.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.