Mini-pizza m/ peperoni & rød peber

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Bagværk
Buffet
Frokost
Madpakke
Visninger
943
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Mini-pizza m/ peperoni & rød peber

Tomatsovs i ovn: Tomatsovs i ovn bliver meget rund og mild i smagen, men man kan også tilberede en hurtig udgave i en gryde, hvis det skal gå lidt stærkt.
Kom hakkede tomater fra dåse i et lille ildfast fad. Tilsæt oregano, chilipulver, salt, sukker, laurbær og revet hvidløg, samt to spsk. god olivenolie. Sæt i en forvarmet ovn midterste rille, ved 175 grader i ca. 50 minutter. Rør indimellem. Afkøl sovsen lidt. 
Rør gær ud i lunkent vand, og tilsæt lidt salt, rapsolie og havregryn. Rør sammen, og tilsæt hvedemelet lidt af gangen. Ælt dejen glat, og stil til hævning i 40 minutter.
Riv en mild ost, (bruger som regel den røde, runde hawarti, den er god til pizza og lasagne. Skær den rensede peberfrugt i tern, til topping. Ælt dejen igennem og rul den ud på et bord med mel. Stik dejen ud til mini-pizzaer med et stort drikke-glas, og læg dem på en plade med bagepapir. Smør bundene med tomatsovs og drys med revet ost. Kom peperoni-skiver, 2-3 på hver pizza, og drys med de hakkede røde peber. Kom lidt ekstra ost på, et drys oregano, og dryp med lidt olivenolie.
Bages i ovnen ved 225 grader midterste rille, ca. 12-14 minutter.
Brug evt. andet topping som f.eks. gorgonzola og pastrami, eller skinke og ananas. Eller som vegetar kun med ost, tomat og peberfrugter.
Velbekomme! 
 





Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?