- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Bagværk
Buffet
Frokost
Madpakke
Morgenmad / Brunch
Tilbehør - Visninger
- 12063
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 19, 2011
- 25 g
- Bagegær
- 2 dl
- Vand
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 5 dl
- Hvedemel
- 2 tbsp.
- Rapsolie
- 2 dl
- fuldkornshvedemel
- 1 dl
- Youghurt naturel
Miniflutes / kuvertbrød til buffet, frokost, brunch el. til sandwich:
Rør gær ud i lunkent vand, tilsæt olie, salt og youghurt. Rør fuldkornsmelet i, og derefter hvedemel lidt af gangen. Æltes igennem og hæver en lille time. Form dejen til 10-12 små flutes, læg på en plade med bagepapir og efterhæv ca. 20 minutter. Skær et snit på langs, pensl med vand el. mælk, og drys over med lidt fuldkornsmel. Bages i en forvarmet ovn midterste rille ved 225 grader 12-15 minutter.
Dejen kan også tilsættes forskellige kerner el. nødder, efter behag.
Velbekomme!
Kan denne dej tåle at blive
Hej Mia
hej
hej
Hej Jette!