Minipizzaer

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
50 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
12 personer
Kategori
Frokost
Madpakke
Visninger
1404
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
50 g
Bagegær
4 dl
Vand
3 tsk.
Salt, groft
3 tbsp.
Olivenolie
500 g
Hvedemel
100 g
Grahamsmel, fuldkornshvedemel
1 stk
Hvidløg, fed
150 g
Skinke, kogt, tern
1 stk
Løg eller zittauerløg
1 stk
Hakkede tomater, konserves
1 stk
Peberfrugt, grøn
1 stk
Peberfrugt, rød og gul
1 stk
Tomatpure
1 tbsp.
Olivenolie
200 g
Smelteost, revet ost 30+
2 tsk.
Oregano, tørret

Rør gæren ud i vandet som er lunken. Bland olie og salt i. Ælt dejen galt med melet og lad den hæve i en halv time. Hak løg, hvidløg og peberfrugt. Varm olien op og svits løget i det. Bland tomaten og pure i og lad det simre nogle minutter. Smag til med salt og peber og giv det et opkog. Ælt dejen igennem og del den i 12. Form boller og tryk dem flade og læg dem på en bageplade. Læg lidt tomatsauce på hvert stykke dej og fordel peberfrugt, skinke og revet ost. Drys med oregano. Bag minipizzaerne ved 200 grader i 15-20 minutter.



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?