- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 12 personer
- Kategori
- Frokost
Madpakke - Visninger
- 1404
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 23, 2009
- 50 g
- Bagegær
- 4 dl
- Vand
- 3 tsk.
- Salt, groft
- 3 tbsp.
- Olivenolie
- 500 g
- Hvedemel
- 100 g
- Grahamsmel, fuldkornshvedemel
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 150 g
- Skinke, kogt, tern
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 stk
- Hakkede tomater, konserves
- 1 stk
- Peberfrugt, grøn
- 1 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 1 stk
- Tomatpure
- 1 tbsp.
- Olivenolie
- 200 g
- Smelteost, revet ost 30+
- 2 tsk.
- Oregano, tørret
Rør gæren ud i vandet som er lunken. Bland olie og salt i. Ælt dejen galt med melet og lad den hæve i en halv time. Hak løg, hvidløg og peberfrugt. Varm olien op og svits løget i det. Bland tomaten og pure i og lad det simre nogle minutter. Smag til med salt og peber og giv det et opkog. Ælt dejen igennem og del den i 12. Form boller og tryk dem flade og læg dem på en bageplade. Læg lidt tomatsauce på hvert stykke dej og fordel peberfrugt, skinke og revet ost. Drys med oregano. Bag minipizzaerne ved 200 grader i 15-20 minutter.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.