- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 100 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Buffet
Frokost
Hovedret - Visninger
- 1293
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 22, 2009
- 100 g
- Smør, saltet
- 1/2 dl
- Vand
- 1/4 g
- Salt, groft
- 100 g
- Hvedemel
- 1/2 dl
- letmælk
- 1 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 25 g
- Smør, saltet
- 3/4 tsk.
- Salt, groft
- 10 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 250 g
- Oksekød, hakket, råt
- 1 1/2 tsk.
- Chili, stødt eller tørret
- 3 stk
- Hvidløg, fed
- 1/4 tsk.
- Spidskommen
Bland mel og salt i en skål
Skær den kolde smør i mindre stykker og smuldr den i melet
Bland vand i og saml dejen
Ælt dejen godt igennem og stil den koldt i en time
Smelt margarinen i en gryde ved middelvarme
Brun kødet i gryden
Hak peberfrugt og snit hvidløget fint
Bland det i gryden sammen med krydderier
Lad det simre fem minutter og smag til med salt og peber
Ælt dejen igennem og del den i ti portioner
Rul hver portion ud til cirka 10×15 cm
Pensl dejen med mælk og fordel fyldet midt på dejen
Fold siderne ind over fyldet og rul dejen til små ruller
Smelt halvdelen af smørret i en høj pande og steg halvdelen af rullerne i det i cirka 7 minutter mens der vendes
Gør det samme med næste portion
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.