- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
Tilbehør - Visninger
- 5902
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 24, 2010
- 3 stk
- Avocado
- 1 bdt.
- Hovedsalat, salatblade
- 8 skive(r)
- Skinke - Bayonne, Serrano, Parma
- 4 stk
- Tortilla/Meltortillas
- 125 g
- Flødeost, med krydderurter
Server dem som et let måltid eller sammen med andre småretter.
Smør osten på tortillasne. Fordel et ensartet lag af salatblade oven på. Læg to skiver parmaskinke på salaten. Skær avocadoerne i tynde skiver og fordel også dem. Rul hver tortilla sammen som en roulade. Skær dem i skiver (alt efter ønske) og server dem – fx på et fad. Enderne på hver tortillawrap skar jeg væk, så hver miniwrap indeholdt alle ingredienser.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.