- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 110 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 3923
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 2, 2010
- 425 g
- Sigtemel
- 150 g
- Yoghurt
- 100 g
- Fiber kost (Crispi food)
- 50 g
- Bagegær
- 1 tbsp.
- honning
- 5 dl
- Vand
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 475 g
- Hvedemel
Fiberkost blandes med 3 dl vand og skal derefter stå og trække i 15 min, så det opblødes.
Rør gæren ud i det sidste vand og bland fiberkost, gær og vand.
Rør honning, salt og yoghurt i blandingen og lad det trække i 10 min.
Rør melet i lidt ad gangen. Dejen skal være klistret og skal kun kunne æltes med melede hænder.
Lad dejen hæve i 25 min.
Ælt dejen igennem igen .
Lad bollerne hæve i 20 min.
Pensl overfladen med kaffe og rids med en skarp kniv.
Bages på næst nederste rille ved 200 grader i ca. 35 min. med et fad med vand under.
Bages brødene i form kan de tages ud af formen de sidste ti min for at gøre dem mere sprøde.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.