- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1958
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 21, 2010
- 5 dl
- Fløde 18 %
- 1 stk
- Svinemørbrad, afpudset
- 2 cl
- Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
- 15 stk
- Cherry tomater
- 2 stk
- Skalotteløg
- 1 bdt.
- Basilikumblade, frisk
- 200 g
- østershatte i strimler
- 2 dl
- Hvidvin, sød
Tilbered grøntsager. Cherrytomater skæres i halve, løg skæres i tern og østershatter skæres i strimler. Varm en sauterpande op og tilføj noget rapsolie. Læg mørbraden deri, og steg den ca 1-2 minutter på hver side på høj varme. Tilføj grøntsagerne og fordel dem jævnt i panden, skru ned på lav varme og kom låg på, og lad det stå i 10 min. Skru op for varmen igen og hæld hvidvin i. Det skal helst bulrekoge, når det kommer i. Skru så ned i igen og lad det stå og simre på lav varme i yderligere 10 min. Tilsæt fløde og frisk basilikum og smag til med flydende kalvebouillon og peber.
Kan serveres med kartofler, frisk pasta eller hvad man nu synes der passer 🙂
Hver opmærksom på at ikke alle målene passer. F. eks kalvebouillon og hvidvin er en smagssag, men jeg skulle angive noget, for at kunne offentliggøre opskriften 🙂
Den opskrift kommer vi til at