Mørbrad i hvidvins sauce

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
50 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1958
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
5 dl
Fløde 18 %
1 stk
Svinemørbrad, afpudset
2 cl
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
15 stk
Cherry tomater
2 stk
Skalotteløg
1 bdt.
Basilikumblade, frisk
200 g
østershatte i strimler
2 dl
Hvidvin, sød

Tilbered grøntsager. Cherrytomater skæres i halve, løg skæres i tern og østershatter skæres i strimler. Varm en sauterpande op og tilføj noget rapsolie. Læg mørbraden deri, og steg den ca 1-2 minutter på hver side på høj varme. Tilføj grøntsagerne og fordel dem jævnt i panden, skru ned på lav varme og kom låg på, og lad det stå i 10 min. Skru op for varmen igen og hæld hvidvin i. Det skal helst bulrekoge, når det kommer i. Skru så ned i igen og lad det stå og simre på lav varme i yderligere 10 min. Tilsæt fløde og frisk basilikum og smag til med flydende kalvebouillon og peber.
Kan serveres med kartofler, frisk pasta eller hvad man nu synes der passer 🙂
Hver opmærksom på at ikke alle målene passer. F. eks kalvebouillon og hvidvin er en smagssag, men jeg skulle angive noget, for at kunne offentliggøre opskriften 🙂


En kommentar

  1. Den ukendte kok sagde på juni 22, 2010

    Den opskrift kommer vi til at

    Bedømmelse: 5.0/5. Fra 1 afstemning.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?