Mørbrad med æble

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1553
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
1 tsk.
Havsalt
600 g
Svinemørbrad, afpudset
1 tsk.
Peber, friskkværnet
2 tbsp.
Olivenolie
1/2 bdt.
Persille, bredbladet
400 g
Friske grønne bønner
2 stk
Æbler, faste
1 kg
Kartofler
1 dl
Mandler, saltede

Mørbrad med æble
VIGTIG INFO: Du skal bruge kødsnor til retten.
Jeg har før brugt soltørrede tomater/feta/hvidløg  i mørbraden. Kun fantasien sætter grænser for hvad du kan bruge.
Bønnerne kan også laves i små pakker med bacon omkring (tag 5 bønner, og rul dem ind i bacon, kom rullerne på bagepapir og bag dem i ovnen ved 200 grader til baconen er sprødt, ca. 15 – 20 minutter).
1) Mørbraden pudses af for sener og fedt. Skær mørbraden halvt igennem på langt. Bank den lidt flad med en kødhammer eller håndfladen.
2) Krydr med salt og peber i mørbraden.
3) Skræl æbler og skær dem i både, fjern kernehuset. Kom bådene ind i mørbraden og rul den sammen. Brug madsnoren til at binde den sammen med.
4) Brun mørbraden i lidt olie på en pande.
5) Tilsæt ca. 2 – 3 dl. vand og fløden og læg låg på og lad det hele simre i 20 minutter.
6) Kog kartofler i letsaltet vand i ca. 15 minutter alt efter størrelse.
7) Kog bønner i letsaltet vand i ca. 2 minutter.
8) Kødet tages op af gryden, snoren skæres af og kødet er klar til servering.
9) Hak persille og del mandlerne i halve. Dette drysse over lige inden servering.
Velbekomme.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?