- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 17418
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 22, 2011
- 3 stk
- Svinemørbrad, afpudset
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 12 skive(r)
- Skinke - Bayonne, Serrano, Parma
- 1 stk
- Basilikum, kviste
- 30 g
- Solsikkekerner (Ristede)
- 50 g
- Pesto, rød eller grøn
Let og meget smagfuld grill ret
Mørbradene pudses
Snit mørbradene på langs – ca. ind til midten
Pesto, de ristede solsikkekerner og basilikum blandes og fordeles i snittet
Mørbradene “pakkes” ind i seranoskinken, krydres med peber.
Start med at give mørbraden direktevarme på alle sider – kort tid.
Derefter ca. 20 min. ved indirekte varme – siden med snittet og fyldet skal være øverst.
Serveres f.eks. med nye kartofler, en dejlig salat og tzatziki.
Hejsa Mona. Lækker opskrift