Mørbrad med pesto, solsikkekerner, basilikum og seranoskinke

Bedømmelse: 4.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
10 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
17418
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
3 stk
Svinemørbrad, afpudset
1 tsk.
Peber, friskkværnet
12 skive(r)
Skinke - Bayonne, Serrano, Parma
1 stk
Basilikum, kviste
30 g
Solsikkekerner (Ristede)
50 g
Pesto, rød eller grøn
Mørbrad med pesto, solsikkekerner, basilikum og seranoskinke

Let og meget smagfuld grill ret
Mørbradene pudses
Snit mørbradene på langs – ca. ind til midten
Pesto, de ristede solsikkekerner og basilikum blandes og fordeles i snittet
Mørbradene “pakkes” ind i seranoskinken, krydres med peber.
Start med at give mørbraden direktevarme på alle sider – kort tid.
Derefter ca. 20 min. ved indirekte varme – siden med snittet og fyldet skal være øverst.
Serveres f.eks. med nye kartofler, en dejlig salat og tzatziki.


En kommentar

  1. Den ukendte kok sagde på juli 13, 2011

    Hejsa Mona. Lækker opskrift

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?