Mørbrad med pikantost og serranoskinke

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
50 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
13351
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1/2 dl
Solsikkeolie
650 g
Svinemørbrad, afpudset
2 tsk.
Salt, groft
1 tsk.
Peber, friskkværnet
5 stk
Skinke - Bayonne, Serrano, Parma
75 g
Flødeost, med krydderurter
3 tbsp.
Akaciehonning
4 stk
pastinakker
4 stk
Gulerod/gulerødder
1 kg
Kartofler
1/4 stk
Selleri, rod
4 stk
rødløg
Mørbrad med pikantost og serranoskinke

En velsmagende og enkel ret. Start med rodfrugterne – del 2. Vær opmærksom på, at der ofte spises mere når rodfrugter er tilberedt i ovnen.
Del 1
Svinemørbraden skal afpudses.
Svinemarbraden kommes i et fad, der kan tåle at komme i ovnen. Smør pikantost på oversiden.
Kom serranoskinken rundt om mørbraden – der kan naturligvis også bruges parmaskinke eller lignende.
Krydr med peber.
Ca. 30 min. i ovnen ved ca. 200 grader.
Del 2
Rodfrugterne skrælles og skæres i skiver/mindre stykker og lægges i et ovnfast fad.
Solsikkeolien blandes godt med rodfrugterne.
Der krydres med salt og peber og sluttelig kommes akaciehonningen på.
Ca. 40 min. i ovnen ved 200 grader – tiden er meget afhængi af hvor findelt rodfrugterne er.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?