- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 13351
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 23, 2010
- 1/2 dl
- Solsikkeolie
- 650 g
- Svinemørbrad, afpudset
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 5 stk
- Skinke - Bayonne, Serrano, Parma
- 75 g
- Flødeost, med krydderurter
- 3 tbsp.
- Akaciehonning
- 4 stk
- pastinakker
- 4 stk
- Gulerod/gulerødder
- 1 kg
- Kartofler
- 1/4 stk
- Selleri, rod
- 4 stk
- rødløg
En velsmagende og enkel ret. Start med rodfrugterne – del 2. Vær opmærksom på, at der ofte spises mere når rodfrugter er tilberedt i ovnen.
Del 1
Svinemørbraden skal afpudses.
Svinemarbraden kommes i et fad, der kan tåle at komme i ovnen. Smør pikantost på oversiden.
Kom serranoskinken rundt om mørbraden – der kan naturligvis også bruges parmaskinke eller lignende.
Krydr med peber.
Ca. 30 min. i ovnen ved ca. 200 grader.
Del 2
Rodfrugterne skrælles og skæres i skiver/mindre stykker og lægges i et ovnfast fad.
Solsikkeolien blandes godt med rodfrugterne.
Der krydres med salt og peber og sluttelig kommes akaciehonningen på.
Ca. 40 min. i ovnen ved 200 grader – tiden er meget afhængi af hvor findelt rodfrugterne er.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.