- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3054
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 28, 2011
- 1/2 stk
- Svinemørbrad, afpudset
- 1/2 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 stk
- Basilikum, kviste
- 8 stk
- Bacon i skiver
- 1 skive(r)
- Toastost
Mørbraden afpudses for sener og hinder.
Flæk den halvt igennem på den lange led.
Læg en skive ost, så den dækker halvdelen af mørbraden.
Fordel basilikumblade ovenpå… og drys med friskkværnet peber.
Fold mørbraden sammen igen.
Forvarm ovnen til 200 grader.
Flet et net af bacon (Se evt. billede.Til en ½ mørbrad er 8 skiver nok)
Rul mørbraden ind i baconnettet.
Læg den i et ildfast fad og sæt i ovnen i ca. 40 minutter.
Vend den efter en halv time.
Serveringsforslag:
· Server med ovnbagte kartofler og hakkede tomater med rå løg.
· Eller… flødekartofler og en god bønnesalat. Se min opskrift på bønnesalat her: https:/boennesalat-4299/
Det ser virkelig lækket ud,
Hej Rikke
den prøver jeg i wekenden den
den prøver jeg i wekenden den
Det var bare så lækkert, dog
Hej Mette.
Den virkede ikke for mig
Hej John
Skal jeg helt klart prøve