Mørbrad på grill

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
180 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
10101
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tsk.
Peber, friskkværnet
4 tbsp.
Sauce, barbeque
2 stk
Basilikum, kviste
2 stk
Hvidløg, fed
1 stk
Svinemørbrad, afpudset
1 tsk.
Salt, groft
Mørbrad på grill

Hvis du ikke har købt en pudset mørbrad skal den pudses – senerne skal fjernes.
Kom den pudset mørbrad i en plastikpose – den skal marineres. Tilsæt barbeque sauce (vi brugte Jack Daniels no. 7), de pressede hvidløg, salt, peber og de hakkede basilikumkviste. Fordel marinaden ved massere posen. Lad den ligge i køleskabet i et par timer.
Start med at give direkte varme på begge sider og efterfølgende indirekte varme. I alt tager det ca. 15 – 20 min. Hvis du bruger termometer skal temperaturen være ca. 70 grader.
Tilbehør
F.eks. kartofler der også tilberedes på grill – vi koger dem 5 – 10 min. inden de lægges i en foliebakke. Brug lidt salt og peber samt lidt krydderier fra haven – eller supermarkedet.


3 comments

  1. Den ukendte kok sagde på maj 27, 2013

    vi har lige prøvet opskriften

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Anonym sagde på august 4, 2013

    Hej. Det lyder lækkeret:) men

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  3. Den ukendte kok sagde på august 8, 2013

    Hej Vivian, jeg kan ikke

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?