- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 180 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 10101
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 5, 2010
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 4 tbsp.
- Sauce, barbeque
- 2 stk
- Basilikum, kviste
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 stk
- Svinemørbrad, afpudset
- 1 tsk.
- Salt, groft
Hvis du ikke har købt en pudset mørbrad skal den pudses – senerne skal fjernes.
Kom den pudset mørbrad i en plastikpose – den skal marineres. Tilsæt barbeque sauce (vi brugte Jack Daniels no. 7), de pressede hvidløg, salt, peber og de hakkede basilikumkviste. Fordel marinaden ved massere posen. Lad den ligge i køleskabet i et par timer.
Start med at give direkte varme på begge sider og efterfølgende indirekte varme. I alt tager det ca. 15 – 20 min. Hvis du bruger termometer skal temperaturen være ca. 70 grader.
Tilbehør
F.eks. kartofler der også tilberedes på grill – vi koger dem 5 – 10 min. inden de lægges i en foliebakke. Brug lidt salt og peber samt lidt krydderier fra haven – eller supermarkedet.
vi har lige prøvet opskriften
Hej. Det lyder lækkeret:) men
Hej Vivian, jeg kan ikke