- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 3 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2124
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 12, 2010
- 1 stk
- Mørbrad
- 2 1/2 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 1 stk
- Porre
- 2 tbsp.
- Ribsgele
- 100 g
- Røget bacon
Rens mørbrad og skær den i tykke stykker.
Kryder med salt og peber. Brun bacon og mørbrad.
Snit en porre i små stykker og kommes ved efter ca. 5 min.
Hæld en halv piskefløde i samt lidt gele.
Lad det hele koge ind ved svag varme og smag til —tilsæt lidt soja.
Serveres med ris eller brød.

ikke slankemad –..um