Mørbradbøf i champignonflødesovs

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
45 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2420
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
720 g
Kartofler
1 tsk.
Bouillonterning
5 dl
Fløde 9 %
400 g
Champignoner i skiver
4 dl
Vand
400 g
Svinemørbrad, afpudset
2 tsk.
Salt, groft
1 tsk.
Peber, friskkværnet
2 tbsp.
Olivenolie
400 g
Broccoli
3 tbsp.
Hvedemel
Mørbradbøf i champignonflødesovs

Mørbradbøf i champignonflødesovs
Fjern sener og hinder fra mørbraden, skær den i passende skiver på ca. 1 cm. Varm olien op på en pande. Steg mørbradbøfferne 3-4 minutter på hver side. Krydr kødet med salt og peber.
Læg kødet i et ildfast fad, overdæk med stanniol, så kødet holder sig varmt.
Brun champignonerne ved høj varme. Tilsæt vand og bouillonterninger. Ryst fløde og hvedemel sammen og hæld det i sovsen.
Kog sovsen ca. 5 minutter under omrøring. Smag til med salt og peber. Hæld sovsen over mørbradbøfferne.
Serveres med kogte kartofler og broccoli.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?