- Forberedelsestid
- 45 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2420
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 24, 2011
- 720 g
- Kartofler
- 1 tsk.
- Bouillonterning
- 5 dl
- Fløde 9 %
- 400 g
- Champignoner i skiver
- 4 dl
- Vand
- 400 g
- Svinemørbrad, afpudset
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 400 g
- Broccoli
- 3 tbsp.
- Hvedemel
Mørbradbøf i champignonflødesovs
Fjern sener og hinder fra mørbraden, skær den i passende skiver på ca. 1 cm. Varm olien op på en pande. Steg mørbradbøfferne 3-4 minutter på hver side. Krydr kødet med salt og peber.
Læg kødet i et ildfast fad, overdæk med stanniol, så kødet holder sig varmt.
Brun champignonerne ved høj varme. Tilsæt vand og bouillonterninger. Ryst fløde og hvedemel sammen og hæld det i sovsen.
Kog sovsen ca. 5 minutter under omrøring. Smag til med salt og peber. Hæld sovsen over mørbradbøfferne.
Serveres med kogte kartofler og broccoli.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.