- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 5252
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 9, 2010
- 400 g
- Champignon
- 2 stk
- Svinemørbrad, afpudset
- 3 tbsp.
- Sennep, dijon
- 1 dl
- Bouillon
- 50 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 stk
- Tomat, flået, konserves
- 1 bdt.
- Persille, frisk
- 3 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 dl
- Creme fine 7%
Hurtigt, smagfuld og let ret
Puds mørbraderne fri for hinder og sener. Skær mørbraden i bøffer – 3-4 cm tykke. Bank dem let med hånden.
Pil løgene og skær dem i tynde skiver.
Rens champignonerne og skær dem i skiver.
Kom dijonsennep på bøfferne (begge sider) og brun dem på panden – brug ca. 1/2 delen af margarinen. Husk også at krydr med salt og peber. Læg derefter bøfferne i et ovnfast fad.
Fordel de flåede tomater over bøfferne.
Kom resten af margarinen på panden. Rist champignonerne krydr med salt og peber og fordel dem derefter i fadet.
Kom løgringene på panden og vend dem godt. Tilsæt bouillonen og lad løgene koge – svag varme nogle få minutter.
Tilsæt creme fine fløde og lad den koge op. Husk at smage til med salt og peber. Hæld det hele i fadet med mørbradbøfferne.
Sæt fadet i ovnen – ca. 20 min. ved 200 grader (ovnen skal være 200 grader når fadet sættes ind)
Pynt med persille.
Tilbehør: Ris eller kartofler
Dejlig ret og meget let.