Mørbradbøffer med dijonsennep i fad

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
4128
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
400 g
Champignon
2 stk
Svinemørbrad, afpudset
3 tbsp.
Sennep, dijon
1 dl
Bouillon
50 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
1 tsk.
Peber, friskkværnet
1 tsk.
Salt, groft
1 stk
Tomat, flået, konserves
1 bdt.
Persille, frisk
3 stk
Løg eller zittauerløg
1 dl
Creme fine 7%
Mørbradbøffer med dijonsennep i fad

Hurtigt, smagfuld og let ret
Puds mørbraderne fri for hinder og sener. Skær mørbraden i bøffer – 3-4 cm tykke. Bank dem let med hånden.
Pil løgene og skær dem i tynde skiver.
Rens champignonerne og skær dem i skiver.
Kom dijonsennep på bøfferne (begge sider) og brun dem på panden – brug ca. 1/2 delen af margarinen. Husk også at krydr med salt og peber. Læg derefter bøfferne i et ovnfast fad.
Fordel de flåede tomater over bøfferne.
Kom resten af margarinen på panden. Rist champignonerne krydr med salt og peber og fordel dem derefter i fadet.
Kom løgringene på panden og vend dem godt. Tilsæt bouillonen og lad løgene koge  – svag varme nogle få minutter.
Tilsæt creme fine fløde og lad den koge op. Husk at smage til med salt og peber. Hæld det hele i fadet med mørbradbøfferne.
Sæt fadet i ovnen – ca. 20 min. ved 200 grader (ovnen skal være 200 grader når fadet sættes ind)
Pynt med persille.
Tilbehør: Ris eller kartofler


En kommentar

  1. Anonym sagde på december 20, 2010

    Dejlig ret og meget let.

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?