- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 1705
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 21, 2009
To gulerødder, selleri og løg skæres i stykker og svitses på panden.
Bouillon og eddike hældes på panden og estragonen tilsættes.
Lad det simre i en halv time.
Blend det til en cremet sovs. Smag til med salt og peber.
Kartoflerne koges i 8 min..
Blomkålen renses og plukkes det i buketter. To gulerødder skrælles og lægges sammen med blomkålsbuketterne i gryden. Kog i 5 min.
Sukkerærterne lægges i gryden. Grønsagerne koges til de er sprøde og kartoflerne møre.
Mørbraden skæres i skiver, krydres med salt og peber og steges i olie i ca. 3-4 min. på hver side.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.