Mørbradbøffer med grønsagsbearnaise

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
50 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Visninger
1705
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

To gulerødder, selleri og løg skæres i stykker og svitses på panden.
Bouillon og eddike hældes på panden og estragonen tilsættes.
Lad det simre i en halv time.
Blend det til en cremet sovs. Smag til med salt og peber.
Kartoflerne koges i 8 min..
Blomkålen renses og plukkes det i buketter. To gulerødder skrælles og lægges sammen med blomkålsbuketterne i gryden. Kog i 5 min.
Sukkerærterne lægges i gryden. Grønsagerne koges til de er sprøde og kartoflerne møre.
Mørbraden skæres i skiver, krydres med salt og peber og steges i olie i ca. 3-4 min. på hver side.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?