- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 5028
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 17, 2011
- 2 tbsp.
- Tomatpure
- 2 stk
- rødløg
- 2 1/2 dl
- Vand
- 1 tbsp.
- Karry
- 1 stk
- Svinemørbrad, afpudset
- 6 skive(r)
- bacon
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 250 g
- Champignoner i skiver
- 3 tbsp.
- Hvedemel
- 30 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 3 stk
- Hvidløg, fed
- 200 g
- Cocktailpølser
- 2 1/2 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 1 tbsp.
- Paprika
Skær bacon i små stykker… og svits dem på en hed pande.
Hældes i en gryde.
Rengør og snit alle grønsagerne.
Steg løgene i margarine til de bliver klare… hæld dem i gryden.
Steg champignon til væden er fordampet… og hæld i gryden.
Befri mørbraden for den store sene og evt. fedt.
Skær den i store eneartede bøffer.
Bland mel, paprika, karry og salt i en frysepose og vend bøfferne godt heri.
Svits hurtigt bøfferne i margarine og læg dem i gryden.
Tilsæt fløde, vand og tomatpure… og kog langsomt op.
Lad retten simre i 15 minutter.
Tilsæt cocktailpølser… og lad retten simre yderligere 5 minutter.
Server retten med kartoffelmos og syltede grønne tomater eller rødbeder.
Find opskrifter her:https:/syltede-groenne-tomater-5056/https:/syltede-roedbeder-3673/
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.