- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 7846
- Pris pr. Portion
- 25.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 4, 2013
Start med at hakke dine løg fine og skære dine champignoner i kvarte
skær mørbraden i ca. 2 cm tykke skiver som du banker let flade med din håndryg
Brun mørbradbøfferne godt af og krydre dem med salt og peber. Tag dem op af gryde.
Herefter svitser du dine grønsager uden de tager farve i 5 minutter, hvorefter du tilsætter paprika, fløde og tomatkoncentrat
Retten simrer nu i 30 minutter, imens kan du tilberede dit tilbehør. Jeg serverede kartoffelmos til retten hvilket efter min mening skal være lovbestemt;-)
5 minutter før retten serveres tilsættes dine cocktailpølser, som varmes igennem uden de springer.
Server som sagt retten med kartoffelmos, alt sammen rygende varmt. Ps. du ønsker en mere tyk konsistens jævnes den let med almindelig meljævning.Tjek evt. fremgangsmåde af Klassisk mørbradgryde på : Video
hej kan man ikke også
Hej Gynther. Du kan i
hej igen men jeg kommer sådan
Hej Gynther. Du kan sagtens
Hej .