Mørbradgryde – klassisk

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
7846
Pris pr. Portion
25.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Mørbradgryde – klassisk

Start med at hakke dine løg fine og skære dine champignoner i kvarte
skær mørbraden i ca. 2 cm tykke skiver som du banker let flade med din håndryg
Brun mørbradbøfferne godt af og krydre dem med salt og peber. Tag dem op af gryde.
Herefter svitser du dine grønsager uden de tager farve i 5 minutter, hvorefter du tilsætter paprika, fløde og tomatkoncentrat
Retten simrer nu i 30 minutter, imens kan du tilberede dit tilbehør. Jeg serverede kartoffelmos til retten hvilket efter min mening skal være lovbestemt;-)
5 minutter før retten serveres tilsættes dine cocktailpølser, som varmes igennem uden de springer.
Server som sagt retten med kartoffelmos, alt sammen rygende varmt. Ps. du ønsker en mere tyk konsistens jævnes den let med almindelig meljævning.Tjek evt. fremgangsmåde af Klassisk mørbradgryde på : Video


5 comments

  1. Den ukendte kok sagde på marts 8, 2013

    hej kan man ikke også

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på marts 8, 2013

    Hej Gynther. Du kan i

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  3. Den ukendte kok sagde på marts 9, 2013

    hej igen men jeg kommer sådan

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  4. Den ukendte kok sagde på marts 9, 2013

    Hej Gynther. Du kan sagtens

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  5. Anonym sagde på december 19, 2014

    Hej .

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?