Mørbradgryde m/ rød peber, ananas & chili-fritter

Bedømmelse: 5.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
120 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Frokost
Hovedret
Natmad
Visninger
2744
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Mørbradgryde m/ rød peber, ananas & chili-fritter

Mørbradgryde: Skær den afpudsede mørbrad i mindre stykker, og svits af i olie en gryde. Tilsæt hakkede løg, hvidløg, karry og paprika, og svits med. Tilsæt 1 til 2 spsk. tomatkoncentrat, steges med lidt. Kom hakket rød peber, og ananas (konserves) skåret i mindre stykker, samt bouillon ved. Lad retten småsimre under låg i ca halvanden time. Tilsæt piskefløden, og lad den kog med den sidste halve time. Jævn retten med lidt maizena rørt op i vand, hvis sovsen er for tynd. Smag retten til med evt. lidt salt.
Chili-fritter: Skræl bagekartofler, og skær dem i både. Rør en god olivenolie med chilipulver og lidt salt. Vend kartoflerne i olien. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Steges i ovnen ved 200 grader i ca. en time. Rør i kartoflerne indimellem. Ved servering dysses de med lidt groft havsalt.
Portionsanret mørbradgryden med fritterne, og drys evt. med lidt  frisk-snittet rød peber, og en klat cremefraiche som tilbehør,
 
Velbekomme!




Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?