- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 120 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret
Natmad - Visninger
- 2744
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 23, 2011
Mørbradgryde: Skær den afpudsede mørbrad i mindre stykker, og svits af i olie en gryde. Tilsæt hakkede løg, hvidløg, karry og paprika, og svits med. Tilsæt 1 til 2 spsk. tomatkoncentrat, steges med lidt. Kom hakket rød peber, og ananas (konserves) skåret i mindre stykker, samt bouillon ved. Lad retten småsimre under låg i ca halvanden time. Tilsæt piskefløden, og lad den kog med den sidste halve time. Jævn retten med lidt maizena rørt op i vand, hvis sovsen er for tynd. Smag retten til med evt. lidt salt.
Chili-fritter: Skræl bagekartofler, og skær dem i både. Rør en god olivenolie med chilipulver og lidt salt. Vend kartoflerne i olien. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Steges i ovnen ved 200 grader i ca. en time. Rør i kartoflerne indimellem. Ved servering dysses de med lidt groft havsalt.
Portionsanret mørbradgryden med fritterne, og drys evt. med lidt frisk-snittet rød peber, og en klat cremefraiche som tilbehør,
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.