Mørbradgryde

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
3561
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 tbsp.
Tomatpure
2 stk
rødløg
2 1/2 dl
Vand
1 tbsp.
Karry
1 stk
Svinemørbrad, afpudset
6 skive(r)
bacon
1 tsk.
Salt, groft
250 g
Champignoner i skiver
3 tbsp.
Hvedemel
30 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
3 stk
Hvidløg, fed
200 g
Cocktailpølser
2 1/2 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
1 tbsp.
Paprika
Mørbradgryde

Skær bacon i små stykker… og svits dem på en hed pande.
Hældes i en gryde.
Rengør og snit alle grønsagerne.
Steg løgene i margarine til de bliver klare… hæld dem i gryden.
Steg champignon til væden er fordampet… og hæld i gryden.
Befri mørbraden for den store sene og evt. fedt.
Skær den i store eneartede bøffer.
Bland mel, paprika, karry og salt i en frysepose og vend bøfferne godt heri.
Svits hurtigt bøfferne i margarine og læg dem i gryden.
Tilsæt fløde, vand og tomatpure… og kog langsomt op.
Lad retten simre i 15 minutter.
Tilsæt cocktailpølser… og lad retten simre yderligere 5 minutter.
Server retten med kartoffelmos og syltede grønne tomater eller rødbeder.
Find opskrifter her:https://www.vildmedmad.dk/syltede-groenne-tomater-5056/https://www.vildmedmad.dk/syltede-roedbeder-3673/

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?