- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 4265
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 11, 2009
- 1/2 tbsp.
- Sukker (melis)
- 100 g
- Smør, saltet
- 1 tbsp.
- Vand
- 1/2 stk
- Æg
- 150 g
- Hvedemel
Den kolde smør skæres i mindre stykker
I en skål smuldres det i melet til der ingen klumper er
Bland sukker, æg og vand i
Saml dejen hurtigt, så smørret ikke når at smelte
Lad dejen hvilke i køleskabet i en halv timen, inden den rulles ud
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.