- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Tilberedningstid
- 5 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 20 personer
- Kategori
- Morgenmad / Brunch
- Visninger
- 6278
- Pris pr. Portion
- 1.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 17, 2013
- 500 g
- Flormelis
- 2 stk
- Æg, hele, pasteuriseret
- 150 g
- Smør, saltet
- 1 tbsp.
- vanillesukker
- 3 tbsp.
- kakaopulver
Rør flormelis let med æg, vaniliesukker og kakao. Smelt smørret og lad det køle lidt – et min i microovn er fint – rør i det hvis det ikke er smeltet helt. Tilsæt til flormelisblanding og rør det hele hurtigt sammen – gerne med en fars-rører. Hældes på et stort glas og serveres til søndagsmorgenbollerne.
Denne opskrift stammer i min familie fra min mormor – jeg hår fået den hele min barndom til ristede krydderboller søndag morgen, hvor min bror og jeg stod tidligt op og lavede smørechokolade, kaffe og morgenbrød før vi vækkede familien med The Coffesong på fuld drøn på grammofonen – og vi laver den stadig. Mit første barnebarn er vild med den:-)
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.