- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 80 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 3 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 6355
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 24, 2012
- 1 stk
- Gulerod/gulerødder
- 6 stk
- Kartofler
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 stk
- Mornay Sauce
Forvarm ovnen til 200 grader.
Skræl grønsagerne og skær dem i skiver.
Læg først kartoffelskiver i bunden af et smurt ildfast fad.
Derpå hele guleroden og løget. Krydr med salt og peber.
Hæld en smule Mornaysauce over…
Slut af med resten af kartoflerne, krydr igen… og fordel resten af saucen over.
Stilles i ovnen med stanniol over i 45 minutter… hvorefter stanniolen fjernes og kartoflerne får yderligere 15 minutter.
Lad fadet hvile på køkkenbordet 10 minutter før servering, så retten kan nå at sætte sig.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.