- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 1837
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 15, 2010
- 3 1/2 dl
- Hvedemel
- 1 dl
- Rapsolie
- 1 dl
- Græskarkerner
- 1 dl
- solsikkekerner
- 1 dl
- Sesamfrø
- 2 dl
- Vand
- 1 dl
- Hørfrø
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 1 dl
- 5-gryn
- 1 tsk.
- bagepulver
Super nemme og lækre knækbrød…
Alt det tørre røres sammen. Olie og vand tilsættes… og der røres igen.
Dejen deles i 2 portioner, som rulles ud imellem to stk. bagepapir og snittes i ønskede faconer.
Bages ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Knækkes forsigtigt fra hinanden… inden de bliver for kolde.
Opbevares i kagedåse.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.