- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 14 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 1695
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 9, 2009
- 250 g
- Hvedemel
- 1 dl
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 1 1/2 tsk.
- Natron
- 100 g
- Mørk chokolade også med orange
- 3 tbsp.
- Kakao, usødet
- 230 g
- Sukker (melis)
- 1 tsk.
- Vanille
- 1 1/4 dl
- letmælk
- 2 1/2 dl
- Ymer naturel
- 1 stk
- Æg
Muffins med chokolade
Muffins kræver en muffinsform!
1) Bland mel, natron, sukker, kakao, vanille i en skål og bland sammen.
2) Bland derefter mælk, margarine, ymer og æg i.
3) Hak chokolade og kom halvdelen i dejen.
4) Hæl dejen i muffinformene, hver muffinform skal være ca. 60 % fuld (ikke mere for de hæver!).
5) Bages i en forvarmet ovn i ca. 15 minutter ved 200 grader.
6) Tag dem ud af ovnen og drys med det sidste hakkede chokolade.
Du kan drysse disse moffins med mange forskellige ting: Drys, kakaopulver, tørret frugt… Kreativiteten kan være stor!
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.